23 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
24-3-2018 1:53:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
De vraagtekens in onze geplaatste review moeten uitroeptekens zijn!!!
24-3-2018 1:26:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Top autobedrijf! Vanaf het kopen en inruilen van onze auto ging alles naar wens. Hadden een euvel aan de auto, helaas net een week buiten de garantie, wat schetst onze verbazing het werd gerepareerd onder de garantie!! Hier kan geen dealer met een showroom vol auto's tegenop. De koffie was goed bij Fiks, maar de service nog beter! Een dikke 10. Dit bedrijf is voor ons de eerste keuze als er weer een andere auto gekocht moet worden??????
29-10-2017 20:06:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Op internet een mooie VW Golf Highline gezien bij autoservice Fikse na een mail e hebben gestuurd met een inruilvoorstel werd ik netjes door de heer Kok gebeld. Al pratende kwamen we tot een toe te betalen bedrag. Na nagedacht te hebben en nog een mail wisseling weer telefonisch met elkaar gesproken en kwamen we aardig dicht bij elkaar. Na een bezichtiging van de VW Golf en een vrijblijvende proefrit zijn we eruit gekomen. Toen we onze VW Golf gingen ophalen stond deze al netjes klaar op ons te wachten en de afspraken over hoe we de auto wilden hebben waren netjes nagekomen. Een monteur van autoservice Fikse heeft netjes onze telefoons gekoppeld aan de auto zodat we dat niet zelf hoefden te doen. Nadeel vond ik wel dat we naar een andere garage moesten om de auto op onze naam te zetten. We rijden nu een paar dagen in de VW Golf en kunnen niets anders zeggen dat we een goede koop hebben gedaan. Goede service, duidelijke uitleg, verstand van zaken en behulpzaam en eerlijk.
14-12-2016 14:19:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantgerichte service. Altijd alles in goed overleg. Consequent uitleg over alle werkzaamheden met daardoor inzicht in de kosten. Aanzienlijk goedkoper dan menig groot bedrijf. Kortom een kleine, maar daardoor volledig te vertrouwen garage, niet uit op winst, maar op eerlijke klantvriendelijkheid.
14-12-2016 14:18:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantgerichte service. Altijd alles in goed overleg. Consequent uitleg over alle werkzaamheden met daardoor inzicht in de kosten. Aanzienlijk goedkoper dan menig groot bedrijf. Kortom een kleine, maar daardoor volledig te vertrouwen garage, niet uit op winst, maar op eerlijke klantvriendelijkheid.
7-12-2016 18:52:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Autoservice Fikse goede kwaliteit vakkundig en klantvriedelijkheid Jan Groothuis uit Doornspijk
3-12-2016 18:24:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
In september een Volkswagen Polo uit 2010 aangeschaft. Alles m.b.t. de aankoop en afhandeling netjes geregeld, er was nog een klein mankementje met de verwarming, dit is gerepareerd voordat we de auto kwamen ophalen. Na een tijdje nog een kleinigheidje met de auto, koelvloeistof lekte. Goed en snel opgelost en viel binnen de garantieperiode, dus super service!
30-8-2016 12:42:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Autoservice Fikse Oldebroek is een klein bedrijf, maar de woorden KWALITEIT, SERVICE en KLANTVRIENDELIJKHEID mogen hier met hoofdletters worden geschreven. Ik heb bij hen in juli een gebruikte Dacia Duster Anniversaire gekocht, en van A tot Z heb ik hier een goed gevoel over. De afspraken werden keurig nagekomen. Het personeel is niet alleen vakkundig, maar ook meedenkend. Zeer vriendelijke en vooral ook betrouwbare eigenaar, die overal bij betrokken is. Kortom: Prima auto bij een prima bedrijf gekocht. Niets dan lof !
4-8-2016 11:34:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijk personeel. Vakkundig advies. Meedenkend en betrouwbaar. 3 auto's gekocht en altijd keurig onderhouden. Kom zeker terug.
11-12-2015 10:36:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Al jaren klant bij Fikse en heb daar goede ervaringen mee. Reparaties worden goed uitgevoerd en afspraken worden nagekomen, dus betrouwbaar. Fikse onderscheid zich ook door de klantvriendelijkheid. Er is altijd wel ruimte voor reparaties die op korte termijn moeten gebeuren. Prima garage!
11-12-2015 10:35:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Goede vlotte service en correcte afhandeling
11-12-2015 10:35:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Vriendelijke eigenaar van een klein bedrijf. Goed bereikbaar en zichtbaar vanaf de weg. Afspraken zijn bij de verkoop keurig nagekomen.
11-12-2015 10:33:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Prima samenwerking, er wordt goed meegedacht. Laagdrempelig, goede service.
11-12-2015 10:33:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijne mensen en uitstekende service!
11-12-2015 10:26:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Voorbeeldige garage met vriendelijk personeel. Uitstekende service en aanbevelenswaardig. Maken waar, hetgeen ze beloven en niet duur.
11-12-2015 10:25:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Prima meegedacht, eerlijk, betrouwbaar. Goed en altijd bereikbaar, geen overbodige luxe, maar daar zit ik ook niet op te wachten. Zeer correct en vriendelijk. Ervaring nadat 2 zoons hier al eerder een auto hadden gekocht is uitstekend.
11-12-2015 10:20:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Fikse autoservice is een klein maar betrouwbaar bedrijf. De eigenaar heeft goed meegedacht en is absoluut geen “gladde praatjesmaker” zoals je die wel eens tegenkomt. Ook de afspraken tussen overeenkomst en afleveren die gemaakt zijn, zijn prima nagekomen. Eigenlijk heb ik er niets op aan te merken.
10-12-2015 17:30:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Goed en dynamisch bedrijf
10-12-2015 17:30:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Aardige eigenaar die vertrouwen geeft bij de aankoop.
10-12-2015 17:27:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
kom er al jaren. Heb er 3 auto’s gekocht. netjes afgeleverd, goede service en ook onderhoud is goed. reparaties gaan in goed overleg. Zeer vriendelijk personeel je kunt altijd bellen voor informatie en bij nood proberen ze altijd mee te denken.
9-12-2015 15:10:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Een vertrouwd autobedrijf, goede service, vriendelijk personeel Jl. smart Fortwo uit 2007 gekocht, na 1 week stond ik stil omdat de versnellingsbak kapot was. Deze hebben ze zonder problemen uit coulance vervangen.
9-12-2015 15:06:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vorige week vrijdag een clio uit 2003 gekocht, proefrit ging goed, autogekocht zonder garantie. Meteen de dag erna op de snelweg toch opgemerkt dat de auto af en toe raar voelde. Ik mocht maandag meteen langs komen, ze konden het niet meteen vinden dus ik heb de auto achtergelaten en op woensdag werd ik alweer gebeld dat hij klaar stond. Ik heb niks hoeven betalen ondanks dat ik geen garantie had, top service en hele aardige mensen! Nu een week later rijd de auto nog steeds super dus hij is echt goed gemaakt, bedankt autoservice fikse! :)
8-12-2015 11:36:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Betrouwbaar en deskundige personeel!
  • Seat Leon 1.6 Stylance CLIMA CRUISE LICHTMETALEN VELGEN MISTLAMPEN

    Seat Leon

    1.6 Stylance CLIMA CRUISE LICHTMETALEN VELGEN MISTLAMPEN
    • Bouwjaar:2006
    • Km. stand:171.640
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 4.945,-
    Bekijk deze auto
  • Renault Mégane Estate 1.5 dCi Limited NAVIGATIE PARKEERSENSOREN CRUISE 79.108 KM AANTOONBAAR

    Renault Mégane Estate

    1.5 dCi Limited NAVIGATIE PARKEERSENSOREN CRUISE 79.108 KM AANTOONBAAR
    • Bouwjaar:2014
    • Km. stand:79.108
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 8.945,-
    Bekijk deze auto
  • Ford Fusion 1.4-16V Trend AUTOMAAT 158.888 KM NAP NIEUWE APK

    Ford Fusion

    1.4-16V Trend AUTOMAAT 158.888 KM NAP NIEUWE APK
    • Bouwjaar:2003
    • Km. stand:158.888
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 2.245,-
    Bekijk deze auto
  • Volvo C30 1.6D DRIVe Sport 17 INCH LM LEER CRUISE CLIMA MISTLAMPEN

    Volvo C30

    1.6D DRIVe Sport 17 INCH LM LEER CRUISE CLIMA MISTLAMPEN
    • Bouwjaar:2009
    • Km. stand:258.258
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 4.499,-
    Bekijk deze auto
  • Audi A1 1.4 TFSI 119g. Attraction Pro Line Business S-TRONIC NAVI AUDI MULTI MEDIA CRUISE 103.303 KM

    Audi A1

    1.4 TFSI 119g. Attraction Pro Line Business S-TRONIC NAVI AUDI MULTI MEDIA CRUISE 103.303 KM
    • Bouwjaar:2011
    • Km. stand:109.303
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 11.845,-
    Bekijk deze auto
  • Volkswagen Caddy 1.9 TDI GTI INTERIEUR GROOT NAVI AIRCO CRUISE PDC MARGE AUTO

    Volkswagen Caddy

    1.9 TDI GTI INTERIEUR GROOT NAVI AIRCO CRUISE PDC MARGE AUTO
    • Bouwjaar:2005
    • Km. stand:288.835
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 3.699,-
    Bekijk deze auto
  • Peugeot 207 1.6 HDiF Blue Lease 99g 5 DEURS AIRCO CRUISE 17 INCH LM MET NIEUWE BANDEN

    Peugeot 207

    1.6 HDiF Blue Lease 99g 5 DEURS AIRCO CRUISE 17 INCH LM MET NIEUWE BANDEN
    • Bouwjaar:2011
    • Km. stand:121.693
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 5.999,-
    Bekijk deze auto
  • Honda CR-V 2.0i S AIRCO HALF LEER TREKHAAK 4X4

    Honda CR-V

    2.0i S AIRCO HALF LEER TREKHAAK 4X4
    • Bouwjaar:2004
    • Km. stand:190.431
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 4.945,-
    Bekijk deze auto
  • Seat Ibiza 1.4 SPORT LINE AIRCO 132.575 KM LICHTM. VELGEN 4x ELEKTRISCHE RAMEN MISTLAMPEN

    Seat Ibiza

    1.4 SPORT LINE AIRCO 132.575 KM LICHTM. VELGEN 4x ELEKTRISCHE RAMEN MISTLAMPEN
    • Bouwjaar:2009
    • Km. stand:132.575
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 5.645,-
    Bekijk deze auto
  • Skoda Fabia 1.2 TDI Greenline AIRCO CRUISE LICHTMETAAL MISTLAMPEN

    Skoda Fabia

    1.2 TDI Greenline AIRCO CRUISE LICHTMETAAL MISTLAMPEN
    • Bouwjaar:2012
    • Km. stand:160.961
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 4.499,-
    Bekijk deze auto
  • Citroen C3 1.6 e-HDi Collection PDC NAVI CLIMA AFN. TREKHAAK

    Citroen C3

    1.6 e-HDi Collection PDC NAVI CLIMA AFN. TREKHAAK
    • Bouwjaar:2012
    • Km. stand:128.027
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 5.899,-
    Bekijk deze auto
  • Mercedes-Benz A-klasse 160 BlueEFFICIENCY Business Class AIRCO STUURBEDIENING LICHTMETAAL

    Mercedes-Benz A-klasse

    160 BlueEFFICIENCY Business Class AIRCO STUURBEDIENING LICHTMETAAL
    • Bouwjaar:2011
    • Km. stand:176.743
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 6.399,-
    Bekijk deze auto
  • Skoda Fabia combi 1.2 TDI GREENLINE AIRCO CRUISE DEALER ONDERHOUDEN GEEN AFLEVERINGSKOSTEN

    Skoda Fabia combi

    1.2 TDI GREENLINE AIRCO CRUISE DEALER ONDERHOUDEN GEEN AFLEVERINGSKOSTEN
    • Bouwjaar:2012
    • Km. stand:142.212
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 4.999,-
    Bekijk deze auto
  • Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM DISTINCTIVE NAVI PDC CLIMA CRUISE ETC

    Alfa Romeo MiTo

    1.3 JTDM DISTINCTIVE NAVI PDC CLIMA CRUISE ETC
    • Bouwjaar:2012
    • Km. stand:137.893
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 5.950,-
    Bekijk deze auto
  • Renault Clio 1.2 TCE COLLECTION AIRCO NAVIGATIE CRUISE DEALER ONDERHOUDEN

    Renault Clio

    1.2 TCE COLLECTION AIRCO NAVIGATIE CRUISE DEALER ONDERHOUDEN
    • Bouwjaar:2012
    • Km. stand:123.013
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 6.599,-
    Bekijk deze auto
  • Ford Grand C-MAX 1.6 TDCI TITANIUM NAVI CRUISE CLIMA 1e EIGENAAR

    Ford Grand C-MAX

    1.6 TDCI TITANIUM NAVI CRUISE CLIMA 1e EIGENAAR
    • Bouwjaar:2013
    • Km. stand:143.275
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 11.245,-
    Bekijk deze auto